Csitriblog

"Disney is the reason I still believe in things like magic, love and goodness of humanity..." ez egy igen fontos mondat az életemnek :) a másik ami meghatározta: "Hook nem fog győzni, amíg van a világon hit, bizalom, és egy csipetnyi tündérpor..." ;) szar világban élünk, de én kérek rá tejszínhabot :) mindig ott van az esőfelhő ezüstös szegélye (Stuart Little) és szeretem azt látni. természetesen mindenkinél betelik a pohár olykor. de ezzel együtt kell tudni élni. és mindenhez jó képet vágni :) szar van a palacsintában? kérj rá porcukrot :) nézz diznit, feküdj egy nagy kád forró vízbe, igyál meg egy decit a legjobb borodból, rakd ki mécsesekkel az életteredet, lazulj el, és felejtsd el, hogy mi vár rád a burkon kívül... legalább egy órára :) (minden ötletet szívesen fogadok :])

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

3D (2) Adam Levine (1) Adam Sandler (2) agyfasz (1) állatka (5) baby (1) barát (4) család (1) cuki (8) Disney (8) ékszer (1) érdekesség (7) esküvő (1) facebook (1) film (6) fotó (2) gif (16) guys (2) gyerek (4) hercegnő (3) Hófehérke (1) instagram (1) kép (3) kreatív (5) menyasszony (1) mese (12) NetHulladék (1) Rick Genest (1) sellő (4) sorozat (4) szégyenfal (1) szépfiú (2) szerelem (1) szeretet (1) tattoo (4) tv (5) twitter (1) ValóVilág (1) varázslat (4) vicc (8) zene (1) zombie (2)

Disney és én

azvanhogy 2013.01.06. 15:39

Vettem a bátorságot, és összegyűjtöttem egy kupacba azokat a gyűrűket, amikre hajlandó lennék igent mondani egy esetleges eljegyzés alkalmával. Nézzetek bolondnak, vagy furcsának, ahogy tetszik, de azt hozzátenném, hogy kapcsolatom a Disney világgal és a mesevilággal szorosabb, mint azt éveim sejteni engednék. Sokan megkérdőjelezik épelméjűségemet, mert ma-holnap 22 éves leszek, de nem tudok elszakadni a meséimtől, és legkevésbé Walter Disneytől, akire istenként tekintek. Az igazi klasszikus mesék meghatározó elemei voltak a gyerekkoromnak, ami hemzsegett a problémáktól - csakúgy, mint bárki másé, nem gondolnám hogy mindenki más tökéletes életet élt - mégis, ha mindig volt biztos támpont az életem bármely problémás szakaszán, akkor elmondhatom, hogy a mesék világa mindig sikeresen kizökkentett a mélabúból, és helyére pofozta a lelkem, hogy aztán újult erővel szálljak szembe a világ gyötrelmeivel. Mára már kicsit kevésbé radikálisan fogok fel dolgokat, és tudom kezelni a környezetemet, de mindezek mellett nem tudok lemondani arról a szokásomról, hogyha szomorú, vagy boldog vagyok, akkor vágyom egy kis mesére :)

No mivel sosem szeretném elveszíteni azt az énemet, amelyik még ennyire gyermeteg, és hívő, ragaszkodom hozzá, hogy majdani férjuram az alábbi gyönyörmények egyikével jegyezzen el :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rudegirl.blog.hu/api/trackback/id/tr455001435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása