Csitriblog

"Disney is the reason I still believe in things like magic, love and goodness of humanity..." ez egy igen fontos mondat az életemnek :) a másik ami meghatározta: "Hook nem fog győzni, amíg van a világon hit, bizalom, és egy csipetnyi tündérpor..." ;) szar világban élünk, de én kérek rá tejszínhabot :) mindig ott van az esőfelhő ezüstös szegélye (Stuart Little) és szeretem azt látni. természetesen mindenkinél betelik a pohár olykor. de ezzel együtt kell tudni élni. és mindenhez jó képet vágni :) szar van a palacsintában? kérj rá porcukrot :) nézz diznit, feküdj egy nagy kád forró vízbe, igyál meg egy decit a legjobb borodból, rakd ki mécsesekkel az életteredet, lazulj el, és felejtsd el, hogy mi vár rád a burkon kívül... legalább egy órára :) (minden ötletet szívesen fogadok :])

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

3D (2) Adam Levine (1) Adam Sandler (2) agyfasz (1) állatka (5) baby (1) barát (4) család (1) cuki (8) Disney (8) ékszer (1) érdekesség (7) esküvő (1) facebook (1) film (6) fotó (2) gif (16) guys (2) gyerek (4) hercegnő (3) Hófehérke (1) instagram (1) kép (3) kreatív (5) menyasszony (1) mese (12) NetHulladék (1) Rick Genest (1) sellő (4) sorozat (4) szégyenfal (1) szépfiú (2) szerelem (1) szeretet (1) tattoo (4) tv (5) twitter (1) ValóVilág (1) varázslat (4) vicc (8) zene (1) zombie (2)

Országunk komoly bajban van....

azvanhogy 2012.06.02. 04:26

Országunk komoly bajban van...

mindig is örök érvényű és törvényszerű megállapítás az, hogy "kocsmázni mindig van pénz"... nem. gyerekek, eljutottunk oda, hogy már arra sincs. több különböző kocsmában/étteremben is dolgozom, mert ugye nekem sincs miből tengetni napjaimat mezei hallgatóként. tehát egy kis mellékes jól jön....ne. de már ott tart kis hazánk, hogy nincs pénz se cigire, se piára. ez már igazán a legalja... egy megyeszékhely, ahol minden kocsma kong az ürességtől pénteken és szombaton is, meglehetősen elszomorító. és ugye valljuk be, az ország nem a fővárosból áll. munka alig, fizetések esnek, ösztöndíjakat csonkítanak, és pályakezdői fizetéseket csökkentenek, ezzel a motiváció is kezd alábbhagyni. én nem tudom mit éltek át azok, akik manapság ezeket szabályozzák, de életükben 2 napot nem foglalkoztak azokkal a dolgokkal, amikbe beleszólásuk van. rendben van, hogy helyre kell hozni a dolgokat. de miért az alapvető dolgokon kell spórolni, mint az oktatás, az egészségügy, etc.... 

tehát szomorú vagyok, mert ma se kerestem szart se.... pedig végignyomtam egy pár órát.... potáyra. köszi mindenkinek, akinek ezt köszönhetem... és mindenki más nevében is: aludjatok nyugodtan :) nekünk lassan nem lesz hol ;)

jóccakát :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rudegirl.blog.hu/api/trackback/id/tr94560557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása